Snabbt dock roligt inlägg!

Hejsan allihopa! Hoppas att ni i Sverige har det bra! Just nu sitter jag (Bianca), min mamma, Isabelle, Mjeey, Tracy och några fler här och äter italiensk glass...skulle man kunna tro...men nej! Faktiskt inte! Vi sitter här utomhus och äter sockerärtor!
Fader Simon Petrus var så snäll och bjöd oss på sockerärtorna han köpt på Campo de' Fiori! 
Här får ni ett nytaget foto att njuta av! ;)
Hoppas att ni på skolan hade en fin S:t Eriksdag och att vädret var lika fint som här! :)

Kommentarer
Postat av: Fröken Ania
2011-05-18 @ 22:16:48

Vi hade en jättebra S:t Eriksdag med fint väder (efter ÖSregn igår), men vi saknade ju er förstås!! Vi bad i alla fall för er i mässan på morgonen! Hoppas att ni hade en fin audiens hos påven idag!

Fröken Ania

Postat av: frk Annika
2011-05-18 @ 22:29:06

Skönt att ni äntligen slutat äta glass och gått över till gröna ärtor, det är väl lite mer GI över den dieten....det blir väl inga mer pizzor heller,gissar jag?!eller...

På St Eriksdagen hade lagen pizza-namn, förresten. - Vet inte om det brukar vara så, men det bådade gott i alla fall.Tonys lag vann på poäng, medan Claudias portabello-pizza-gäng tog hem dragkampen.Vi lärare fick gratis kaffe o bulle,så nu vet ni det viktigaste som hänt här i Sverige idag ;)

Ha det fortsatt gott!

Postat av: Natalja
2011-05-20 @ 14:20:01 URL: http://natalja.blogg.se/

Vem det än är som läser denna kommentar, jag vill att du HÄLSAR AGATA OLEKSIAK FRÅN HENNES STORASYRRA NATY!!!! MISS YOU LOVELY, HOPPAS DU HAR DET FINT! :) <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0